وي افزود: از جمله برنامههاي پيشبيني شده در اين جلسات ميتوان به چاپ اقلام تبليغاتي، نقشه استان و شهرستانهاي تابعه و توزيع آن ميان مسافران نوروزي، برپايي نمايشگاههاي صنايع دستي در تمام شهرستانهاي استان و برپايي سايتها و کيوسکهاي اطلاعرساني ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري اشاره کرد.
اين مقام مسوول در اداره کل ميراث فرهنگي استان کردستان يادآور شد: استفاده از سازمانهاي مردمنهاد براي راهنمايان محلي و بينالمللي به تعداد 20 نفر در سطح شهرستانهاي استان، طرح آمارگيري بهروز مسافران نوروزي با همکاري آموزش و پرورش، پايانهها، هلالاحمر، شهرداري و اداره کل ميراث فرهنگي و اعلام آن به مرکز از ديگر برنامههاي پيشبيني شده است.
الهي با بيان اين که کردستان يکي از استانهايي است که در جذب گردشگر بسيار خوب عمل کرده است، يادآور شد: هر سال شاهد افزايش 20 تا 25 درصدي ورود مسافران و گردشگران در سطح استان به ويژه شهرهاي مريوان و بانه بودهايم.
سرپرست اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان کردستان در پايان گفت: اميدوارم با توجه به موقعيت جغرافيايي، طبيعت بکر و آب و هواي مطبوع شاهد حضور مسافراني از اقصي نقاط کشور در نوروز 91 باشيم.
ب/117
انتهای پیام/